• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601314

Nakke varmer af dejlig, blød merinould

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
129,00 kr.

Nakkevarmer af blød merinould, der er velegnet ved nakkestivhed, infiltrationer, forkølelse og snue. Ulden beskytter optimalt imod fugt, træk og kulde og hjælper dig med at opretholde en naturlig kropstemperatur uden at overophede eller få dig til at svede.

Nakkevarmerens har velcro, der kan justeres efter behov og holder den på plads, så du får en behagelig, blød og dejlig varm følelse af velvære i nakkeområdet. Nakkevarmeren hjælper med at stimulere blodcirkulationen og den er derfor velegnet i forbindelse med nakkestivhed, muskelinfiltrationer og piskesmæld.

Nakkevarmeren kan varmt anbefales til dig, der er udsat for træk eller har det med at spænde op i nakken, når du for eksempel sidder og arbejder. Merinould er kendetegnende ved at være antibakteriel, allergivenlig og modstandsdygtig overfor snavs og støvmider.

Nakkevarmer af inderst: 100% merinould - yderst: velour af 100% polyester. Kan håndvaskes eller vaskes på uldprogram. Dette produkt er Woolmark og Øko-tex certificeret. Se vores andre modeller af nakkevarmer.

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Nakke varmer af dejlig, blød merinould
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne