• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601454

Ankelstøtte komfort - 1 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 179,00 kr.

Ankelstøtte med let kompression der stabiliserer anklen ved akutte skader. Ankelstøtten er lige til at tage af og på og lukke med velcro men indeholder også et løst elastikbånd, der kan bruges hvis du ønsker ekstra stabilisering.

Ankelstøtten lindrer symptomer og smerter forbundet med forstuvning, lette forvridninger, ustabilt ankelled, slidgigt samt overbelastning og skader. 

 Lindrer ankelsmerter

 Reducerer hævede ankler

 Mindsker vrid og skader

STØTTER OG FOREBYGGER

Ankelstøtten er velegnet under træning, sport samt dagligdags aktiviteter, hvor den støtter foden og forebygger skader, og så fylder den ikke mere, end at den sagtens kan bruges i fodtøj. Den fungerer som et behageligt ankelbind, man nemt stikker foden ind i og smyger sig til huden som en sok. 

AFTAGELIGT ELASTIKBÅND

Ankelstøttens konstruktion gør det supernemt at tage den på og fastgøre den omkring foden med den simple velcrolukning. Ønsker du ekstra støtte og kompression, kan du tilføje og fastgøre det medfølgende elastikbånd som en ankelbandage omkring foden, så den skabes yderligere stabilisering omkring udsatte ledbånd. 

  • Støtter balancen
  • Øger blodomløbet
  • Stabiliserer fod og ankel

Sådan finder du størrelsen: Mål omkredsen lige over ankelknoglen. Ligger du lige på vippen til nummeret større, kan du med fordel vælge næste størrelse. 

maale skeme

Indeholder: 1 stk. ankelstøtte med let kompression og aftageligt elastikbånd. Vaskes ved 30°C og lufttørres. Husk at lukke velcro inden vask. Af åndbart stof der holder huden tør.

Her kan du se hele sortimentet af aflastningsprodukter til ankel.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ankelstøtte komfort - 1 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne