• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609701

Hjemmesko med gel - lindring til fødder, knæ og lænd

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 179,00 kr.

Hjemmesko med 4-lags sål og gel i hælen. Står og går du meget på fødderne og er du belastet i ankler, ben, knæ og lænd, så har du brug for et par hjemmesko, der mindsker tryk og stød. De bløde sutsko i slippers model har indersåler med inkorporeret gel i hælen, der holder på elasticitet og fasthed, samtidig med at de yder den helt rette støtte og stødabsorbering.

Disse hjemmesko letter trykket på fødder, ankler, ben, knæ og lænd, så ømhed og smerter i disse områder reduceres. Hjemmeskoene kan bruges af alle og hælindlægget af gel mindsker desuden hælsmerter i forbindelse med for eksempel hælspore, plantar fasciitis og svangsenebetændelse. Her får du et par behagelige sutsko med skridsikker sål i slippers model, der er lige til at stikke fødderne i.

Hjemmesko med fløjlsblød overdel i marineblå, blødt foer samt stabil, skridsikker ydersål. Se vores andre kvalitets hjemmesko.

Husk at måle under din fod inden bestilling - hjemmeskoens indvendige længde er påført der hvor du vælger størrelse. Sørg for at beregne lidt ekstra plads til tæerne.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Hjemmesko med gel - lindring til fødder, knæ og lænd
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne