• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609766

Pedaltræner til arme og ben - træner muskler og styrker led

På lager - levering 1-2 hverdage
599,00 kr.

Pedaltræner til hjemmebrug der træner både arme og ben. Sæt dig i lænestolen og træd i pedalerne mens du læser avisen eller læn dig godt tilbage i sofaen og nyd en god film, mens du styrker muskler og led på en behagelig og effektiv måde. Pedaltræneren kan også placeres i en passende højde på skrive- eller spisebordet, så du kan træne armene på samme måde som benene. Pedaltræneren styrker kroppens kardiovaskulære system, øger blodcirkulationen, toner musklerne og styrker leddene.

En pedaltræner, eller sofacykel, som den også kaldes er god til dig, der gerne vil holde kroppen og det korte kredsløb effektivt ved lige. Velegnet under genoptræning og til folk med nedsat balanceevne eller ældre der sidder meget ned. Med justerbart intensitetsniveau der kan justeres efter behov og evne.

Pedaltræner af ABS med metalkonstruktion i modstandsdygtigt og kompakt design. Flere funktioner: tid, afstand, antal omdrejninger og kalorier, digital LCD-tæller (batteridrevet: 1 x AAA, inkluderet), nem at montere (inkl. monteringsværktøj), ca. mål: 35 x 31 x 39 cm.

Se vores udvalg af forskellige pedaltræner.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pedaltræner til arme og ben - træner muskler og styrker led
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne