• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601419

Massagerulle af træ til lænd, ryg og ben 2-pak

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
249,00 kr.

Massagerulle af træ i en skøn sampak med to forskellige modeller. Med disse to effektive massageruller af lækkert kvalitetstræ kan du massere både nakke, ryg, lænd og lår og løsne op for muskelspændinger samt infiltrationer.

Den ene massagerulle består af rullende trækugler fastgjort på et snoresystem med håndtag i begge ender, så du kan bruge hænderne til at styre både tempo og tryk.

Den anden massagerulle har en let buet form med gode, solide håndtag og er fyldt med let kantede ringe af træ, der er specielt velegnet til lænd og lår og giver en dejlig, ensartet massage af dine muskler.

Løsner op for muskelspændinger og infiltrationer

Nedbryder cellulite

Stimulerer lymfedrænage

Begge massageruller har en længde, der giver mulighed for selvmassage på steder af kroppen, der ellers er svære at nå. Massagerullen med snoresystem fungerer også dejligt som klørulle på ryggen.
 
Du kan både bruge massageredskaberne med eller uden tøj på, men bruger du dem direkte på den bare hud, er det en god idé at smøre kroppen med lidt olie først, så massagerullerne glider nemmere og ubesværet.
 
  • Varmer led og muskler op
  • Øger blodomløbet
  • Lækkert kvalitetstræ
 
Indeholder: 60 cm massagerulle på snor af stærk nylon, træperler og trækugler samt 40 cm buet massageredskab af bøgetræ. Begge af lækkert kvalitetstræ. 
 
Her finder du hele sortimentet af massageruller 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Massagerulle af træ til lænd, ryg og ben 2-pak
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne