• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601297

Sutsko af merinould med skridsikker sål - slippers model

På lager - levering 1-2 hverdage
As low as 179,00 kr.

Sutsko af 100% merinould i en skøn letvægts model der ikke tynger fødderne men holder dem dejligt varme. Går du rundt og småfryser hjemme eller i sommerhuset, så er et par sutsko af uld den helt rette løsning. Ulden har fra naturens side nogle helt fantastiske egenskaber der blandt andet virker temperatur-  og fugtregulerende, og er derfor velegnede både sommer og vinter, men uld som materiale kan meget mere end det:

  • Merinould irriterer ikke huden
  • Merinould er et naturligt hygiejnisk materiale
  • Merinould modvirker ophobninger af snavs, skidt og grim lugt
  • Merinould føles behagelig mod huden og har en let masserende effekt

 

Denne sutsko er uden bagkap, en såkaldt uld slippers, som man nemt kan smutte foden i. De praktiske gummidutter under sålen giver en skridsikker hjemmesko, der gør dig tryg og sikker på benene, uanset hvilket type gulv, du går rundt på. Her får du et par sutsko af den lækreste merinould der varmer optimalt omkring fødderne og giver en dejlig følelse af velvære i hele kroppen. Hjemmesko af uld er også et rigtig godt valg, hvis du fryser i forbindelse med lavt stofskifte eller dårligt blodomløb. Hos os finder du også andre typer hjemmesko.

1 par sutsko med foer og overdel af 100% merinould samt ydersål af polyester. Disse hjemmesko er Woolmark og Øko-tex certificeret. Kan vaskes i hånden eller på uldprogram.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne