• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609962

Powerball® - gyroskopisk håndledstræner med autostart

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
95 % of 100
399,00 kr.

Powerball® håndledstræner med autostart er en gyrobold der træner den komplette muskulatur i arme, håndled og fingre og hjælper dig til at skærpe din bevægelse og motorik og er specielt velegnet til dig, der ikke har kræfterne til selv at sætte bolden igang.

Kan bruges af alle

Velegnet til sport, hverdag og musikaktiviteter

Effektiv og nem at bruge

Gyrobolden fungerer ved hjælp af dine bevægelser i kombination med centrifugalkraften og kan nå op til 16.000 omdrejninger i minuttet for øvede brugere. Powerball® er et velegnet genoptræningsredskab ved overbelastningsskader og inflammation, ligesom den er effektiv til brugere der ønsker at øge mobilitet, fleksibilitet og fingerfærdighed.

Med en Powerball® styrer du selv hastigheden ved hjælp af dine bevægelser - lav hastighed er velegnet under rehabilitering hvorimod høj hastighed er effektivt, når det handler om ren muskelopbygning.

Powerball® håndledstræner kan bruges på mange måder og tilpasser sig altid den enkeltes træningsniveau, så alle kan være med.

Den virker efter centrifugalkraftsprincippet, hvor den inderste bold roterer ved hjælp af ren muskelkraft og er dermed super velegnet til opvarmning af arme, håndled og fingre inden sport eller musikalske aktiviteter.

Håndledstræneren genoptræner musklerne ved f.eks. seneskedehindebetændelse, karpaltunnelsyndrom, tennisalbue og golfalbue, ligesom daglig brug af gyrobolden reducerer flere former for gigtsymptomer.

Vægt: ca. 250 g. Dia: Ø ca. 7,5 cm. Af plastpolycarbonat samt ABS - patenteret, stødsikkert design. Med autostart der gør det lettere at starte boldens omdrejninger op.

Powerball® håndledstræner er velegnet til alle og kræver ingen særlige forudsætninger, før man kan bruge den. OBS! Personer med fysisk handicap eller hjerteproblemer bør søge egen læge til råds, inden brug af produktet.

Se hele vores sortiment af håndtræner

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Powerball® - gyroskopisk håndledstræner med autostart
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne