• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609279

Svangstøtte til platfod og Plantar Fasciitis - 1 par

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
93 % of 100
99,00 kr.

Svangstøtte med justerbar velcro der nænsomt binder svangen op, så trykket fra gang og løb fordeles mere hensigtsmæssigt og reducerer betændelse i vævet. Yder en let kompression der dæmper smerter i fødder, ben og ryg samt øger balance og stabilitet i selve kroppen.

Aflaster og lindrer

Unisex og Onesize

Letvægts og åndbart materiale

Den er behagelig at have på og tynd nok til at du kan have på under sokkerne. Fodremmen kan justeres med velcrolukninger, så den passer til dig og dit behov for støtte.

Velegnet ved platfod - hvor foden er så blød at den vælter indad, hvilket øger trækket i svangsenen. Svangstøtten giver en øget fasthed omkring svangens opbygning på indersiden.

Velegnet ved hulfod - hvor svangsenen kan være stram og kort og mangler fleksibilitet og smidighed. Svangstøtten aflaster og modvirker trækket i svangsenen.

Velegnet ved Plantar Fasciitis - hvor led, muskler og nerver i svangsenen er overbelastet med hælsmerter til følge. Svangstøtten kan bruges som alternativ til tape og opbinding af foden.

Indeholder 2 stk. der kan bruges både på højre eller venstre fod. Bør skånevaskes og lufttørres, derfor anbefaler vi at du køber 2 pakker, så du ikke skal undvære dem, når de skal vaskes. One-size.

Se alle vore produkter til platfod.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Svangstøtte til platfod og Plantar Fasciitis - 1 par
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne