• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609961

Powerball® - gyroskopisk håndledstræner med tæller

På lager - levering 1-2 hverdage
279,00 kr.

Powerball® med tæller og display er en gyrobold der, ved hjælp af cirkelbevægelser kombineret med centrifugalkraften, træner den komplette muskulatur i arme, håndled og fingre. Du styrer selv hastigheden på Powerball® ved hjælp af dine bevægelser, og det gør den velegnet som genoptræningsredskab for de fleste, for ved bare 3. minutters brug om dagen øges gribeevne, koordination og kredsløb, samtidig med at du forebygger overbelastningsskader.

Powerball® håndledstræner kan bruges på flere måder og er bl.a. super velegnet til opvarmning af muskulaturen i arme, håndled og fingre inden sport og aktiviteter. Arbejder du på PC, spiller på instrumenter, har samlebåndsarbejde eller andet der er udfordrende for fingre og håndled, vil du opleve øget styrke og fingerfærdighed ved træning med Powerball®. Håndledstræneren er også særdeles velegnet i genoptræningsøjemed ved f.eks. seneskedehindebetændelse, karpaltunnelsyndrom, tennisalbue, golfalbue og seneskedehindebetændelse. Også brugere med gigtsymptomer mærker en øget mobilitet og fleksibilitet ved daglig brug af Powerball®.

NOTE: Brug Powerball® håndledstræner på lav hastighed ved skånsom rehabilitering eller på høj hastighed ved ren muskelopbygning.

Vægt: ca. 250 g. Dia: Ø ca. 7,5 cm. Af plastpolycarbonat samt ABS - patenteret, stødsikkert design. Med digitalt tachometer.

 

Powerball® er velegnet til alle, da den tilpasser sig den enkeltes træningsniveau og ikke kræver særlige forudsætninger for, at man kan bruge den. OBS! Personer med fysisk handicap eller hjerteproblemer bør søge egen læge til råds, inden brug af produktet. Se hele vores sortiment af håndledstræner.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Powerball® - gyroskopisk håndledstræner med tæller
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne