• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601320

Rygstrækker med magnetterapi

På lager - levering 1-2 hverdage
199,00 kr.

Rygstrækker med magnetterapi, tre positioner og akupressur massageknopper. En rygstrækker er et træningsredskab udviklet til udstrækning af lænd og udstrækning af ryg. Et dagligt rygstræk kan lindre kroniske rygsmerter, korrigere ubalance i din positur, genoprette kroppens naturlige lændesvaj samt forbedre fleksibiliteten i skuldre og rygmuskulatur.

En rygstrækker med integreret magnetterapi hjælper i endnu højere grad med at øge blodets evne til at transportere ilt rundt i kroppen, føre affaldsstoffer væk og forbedre blodcirkulationen markant, så muskelspændinger, infiltrationer og stivhed lettere opløses. Denne rygtræner har tre justerbare positioner:

  • Første pos. er til begyndere og giver et let stræk (for mange er denne pos. nok)
  • Anden pos. er til øvede og giver et moderat stræk
  • Tredje pos. er til øvede og giver et dybt stræk
 

Har du ondt i lænden, findes der masser af gode lændeøvelser og rygøvelser, som kan mindske smerterne, men hvis ikke du husker at lave dem, er rygstrækkeren et rigtig godt alternativ. Start med at bruge rygstrækkeren få minutter om dagen og øg længden efterhånden, som ryg og lænd bliver mere smidig. 5 minutters daglig brug er helt optimalt som øvet.

Med rygstrækkerens akupressurpunkter får du en blid massage, samtidig med at du får strukket ryg, lænd og skuldre godt igennem. Resultatet er færre rygsmerter, en øget mobilitet samt en rankere kropsholdning.

HUSK altid at kontakte egen læge eller andet sundhedsfagligt personale inden brug af rygstrækkeren, hvis du har alvorlige problemer med ryggen.

Rygstrækkeren støtter op til 90 kg. og kommer i to dele, der skal klikkes sammen. Af ABS.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne