• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601056

Skråpude med høj bagkant - skåner ryg og lænd

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 229,00 kr.

Skråpude med høj bagkant der er vinklet, så der lægges mindre pres på halebenet. Det fremmer en god siddestilling, som er skånsom for ryg og lænd. Hofteleddet får en anderledes vinkel end på en plan flade, hvilket gør puden velegnet som støtte efter hofteoperationer. En kilepude kan bruges overalt og er god ved stillesidende arbejde, hvor man har tendens til at falde sammen i ryggen f.eks. på kontor. Kilepuden hjælper dig med at finde en behagelig arbejdsstilling med naturligt lændesvaj, så du forebygger rygsmerter. Kan også bruges i bilen.

Kilepuder har mange anvendelsesmuligheder og kan blandt andet bruges ved yoga og pilates øvelser, hvor det kan være en udfordring at sidde i skrædderstilling på gulvet. Også under madrassen i sengen kan kilepuden give effektiv støtte med et løft i den ene ende af madrassen alt efter behov.

Kilens mål: 37 x 37 x 7/1 cm.

De senere år er skråpuder og skråkiler begyndt at blive mere udbredte. Ergoterapeuter og kiropraktorer har i stigende grad taget dem til sig, og det er med god grund. Når du bruger en skråpude bliver bækkenet ikke bøjet nær så meget som uden, så følelsen bliver lidt som at sidde på en bold. Det hjælper til at bevare ryggens naturlige svaj. Mange moderne kontorstole har muligheden for, at sædet kan vippe en smule forover. Med en skråpude opnår du samme funktion, men får til gengæld en pude, som er nem at have med rundt, og som du kan bruge flere steder i hje

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne