• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601458

Håndledsstøtte med justerbar velcro - 1 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
99,00 kr.

Håndledsstøtte med justerbar velcro der stabiliserer selve håndleddet og reducerer stress på ledbånd. Håndledsstøtten er specielt velegnet ved tenosynovitis, bedre kendt som seneskedehindebetændelse, men kan også bruges i forbindelse med andre overbelastningsskader i håndleddet.

Håndledsstøtten yder et effektivt og stabiliserende tryk på led og sener i og omkring selve håndleddet. Det lindrer ømhed og smerter forårsaget af skader eller udløst af fysisk aktivitet. Kompressionsniveauet på håndledsstøtten kan styres individuelt ved hjælp af velcrobånd og spænde.   

Lindrer smerter ved seneskedebetændelse

Beskytter og støtter håndleddet

Forhindrer vrid og overbelastning

FULD BEVÆGELSESFRIHED

Håndledsstøtten fungerer som en lille, let håndledsbandage, der ved hjælp af justerbar velcro nemt kan tages af og på. Håndledsstøtten placeres lige under selve hånden, hvor den ikke fylder noget særligt. Du undgår dermed at blive begrænset i din bevægelsesfrihed, når du har håndledsstøtten på og kan derfor bruge hånden aktivt uden at forværre ømhed og smerter.

  • Nem at tage af og på
  • Blødt bomuldsfoer
  • Med justerbar velcro

Indeholder: 1 stk. håndledsstøtte fra Orthoteh i one-size der passer fra 14-21 cm omkring håndleddet og kan bruges på enten højre eller venstre håndled. Af åndbart materiale med bomuldsfor. Kan vaskes ved 30 grader. Husk at lukke velcro inden vask.

Se hele vores udvalg af forskellige former for håndledsstøtte 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Håndledsstøtte med justerbar velcro - 1 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne