• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601452

Knæbind der kan åbnes helt - 1 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 399,00 kr.

Knæbind af blødt, åndbart og elastisk materiale der stabiliserer knæet på en sikker måde. Knæbindet kan åbnes helt, hvilket gør den nem at tage af og på også for folk, der ikke har så mange kræfter eller har svært ved at nå fødderne. Dette knæbind har desuden en anatomisk udformet knæ ring, der omfavner og beskytter knæskallen på en behagelig måde.  

Knæbindet er velegnet ved ledbåndsskader, slidgigt i knæet, overbelastning og skader samt ved forskellige former for ustabilitet i og omkring knæleddet.

 Mindsker knæsmerter

God ved skader og forstuvninger

 Forhindrer vrid og overbelastning

ELASTISK STØTTE

Den anatomisk udformede knæstøtte er bygget op omkring indsyede stålfjedre på hver side af knæleddet, som stabiliserer og støtter effektivt op omkring ledbåndene. Konstruktionen holdes på plads og stabiliseres af to brede elastikker med velcrolukning, der er strategisk placeret over og under knæleddet. 

KAN ÅBNES HELT

Knæstøttens åbne konstruktion giver en enorm fleksibilitet både i forhold til at tage den af og på, men også fordi det giver mulighed for at tilpasse knæstøtten perfekt til brugerens ben ved hjælp af den smarte velcrolukning.

STØTTER KNÆSKALLEN

Knæbandagen er forsynet med en åben patellaring, der indvendigt er lavet af silikone, der føles rar mod huden og bidrager til at stabilisere og støtte knæskallens position. Denne standard plus knæbandage kan bruges til de fleste hverdagsaktiviteter samt under træning og sport. 

  • Åben, fleksibel konstruktion
  • Anatomisk udformet
  • Med justerbar velcro

Sådan finder du størrelsen: Bøj knæet i 90° vinkel og mål omkredsen lige under knæet. Ligger du lige på vippen til næste størrelse, kan du med fordel vælge nummeret større.

maaleskema for knae

Indeholder: 1 stk. standard plus knæbind fra Orthoteh der kan bruges på enten højre eller venstre knæ. Vaskes ved 30°C og lufttørres. Husk at lukke velcro inden vask. Af åndbart stof der holder huden tør.

Se hele vores udvalg af forskellige former for knæbind

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Knæbind der kan åbnes helt - 1 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne