• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601342

Støttestrømper med tibia støtte - 1 par

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Priser fra 249,00 kr.

Støttestrømper med tibia støtte og pronationskontrol der inkorporerer effekten fra kinesiotape i et par strømper. Støttestrømperne har indbygget tibia støtte samt pronationskontrol der med sin effektive V-form teknologi modvirker både overpronation, underpronation og faldende svang.

Coolmax teknologi (regulerer fugtighed)

Anatomisk design

Velegnet ved genoptræning af skader

Tibia støtten giver, med sin særlige zoneinddeling, optimal stabilitet til skinnebenet under enhver bevægelse, når du er aktiv eller dyrker sport og forebygger dermed skinnebensbetændelse.

Støttestrømperne kombinerer effekten af kinesiotape og sportstape, uden at du skal bruge tid og energi på at tape skinnebenet op. Ved brug af støttestrømperne med tibia støtte skal du heller ikke bekymre dig om, hvordan du lægger kinesiotape, du skal blot tage strømperne på for at få effekten.

Støttestrømperne med indbygget tibia støtte er specielt udviklet til sportsfolk og atleter med henblik på forebyggelse og behandling af overbelastningsskader i svangen og skinnebenet.

Den specielle V-form, zoneinddeling og kompressions teknologi giver tilsammen ekstra beskyttelse og støtte ved svangsenebetændelse, skinnebensbetændelse, ondt i skinnebenet samt ondt i læggen uden at gå på kompromis med fodens bevægelsesfrihed, og reducerer samtidig overbelastning og stressbrud, så risikoen for skader mindskes.

Indeholder: 1 par støttestrømper med tibia støtte og medium kompression i anatomisk design. 56% polyester, 38% polyamid, 6% elastan.

Vaskes ved 30 grader - må ikke tørretumbles.

BEMÆRK: Frarådes ved diabetes, hjertekarsygdomme og graviditet, medmindre andet er aftalt med egen læge.

Se hele vores kollektion af "bedst i test støttestrømper".

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Støttestrømper med tibia støtte - 1 par
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne