• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601453

Knæbind standard - 1 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 399,00 kr.

Knæbind af blødt, åndbart og elastisk materiale der stabiliserer knæet på en sikker måde. Knæbindet har desuden en anatomisk udformet knæ ring, der omfavner og beskytter knæskallen på en behagelig måde.  

Knæbindet er velegnet til ledbåndsskader og patellofemoralt syndrom, også kendt som biografknæ, hvor man har følelsen af at knæet svigter og man mærker diffuse knæsmerter foran, bagved eller i og omkring hele knæskallen.   

 Mindsker knæsmerter

 Lindrer bruskskader (kondropati)

 Forhindrer vrid og overbelastning

ELASTISK STØTTE

Den anatomisk udformede knæstøtte er bygget op omkring fire flade, elastiske elementer, to på hver side af knæleddet, som stabiliserer og støtter effektivt op omkring ledbåndene. Den elastiske konstruktion holdes på plads og stabiliseres af to brede elastikker med velcrolukning, der er strategisk placeret over og under knæleddet. 

BEHAGELIG SILIKONE

Knæstøtten er forsynet med en patellaring, der indvendigt er lavet af silikone, der føles rar mod huden og bidrager til at stabilisere og støtte knæskallens position. Denne standard knæbandage kan bruges til de fleste hverdagsaktiviteter samt under træning og sport. 

  • Trykpunkt af 100% silikone
  • Anatomisk udformet
  • Med justerbar velcro

Sådan finder du størrelsen: Bøj knæet i 90° vinkel og mål omkredsen lige under knæet. Ligger du lige på vippen til næste størrelse, kan du med fordel vælge nummeret større.

maleskema knae

Indeholder: 1 stk. standard knæbind fra Orthoteh der kan bruges på enten højre eller venstre knæ. Vaskes ved 30°C og lufttørres. Husk at lukke velcro inden vask. Af åndbart stof der holder huden tør.

Se hele vores udvalg af forskellige former for knæbind

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Knæbind standard - 1 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne