• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601435

Drejepude af memoryskum og gel

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
349,00 kr.

Drejepude med ekstra polstring af blød memoryskum og kølende gel. Perfekt til dig, der sidder meget ned i løbet af en dag og har brug for støtte og aflastning i ryg og lænd.

Drejepuden er særligt velegnet til folk med rygproblemer, som har svært ved at dreje kroppen pga. smerter, men anbefales også til folk med nedsat bevægelighed.

Nem ind- og udstigning af bilen

Drejer kroppen uden besvær

God, polstret støtte

360 GRADERS ROTATION

Drejepudens 360 graders rotation gør det nemt at skifte position uden at vride og overbelaste ryg, lænd og knæ. Det gør den særligt velegnet som drejepude til bilen.

DREJEPUDE TIL BILSÆDE OG STOL

Den tyktpolstrede drejepude er lavet af memoryskum der tilpasser sig den enkelte krop og har et lag gel i toppen, som køler let. Den kan både bruges på stole uden armlæn i hjemmet, eller som drejesæde til bil for at lette ind- og udstigning eller i en kørestol, hvor du kan løfte armlænet.

NEM AT BRUGE

Læg drejepuden på sædet, stil dig med ryggen til og sæt dig lige ned. Skub dig derefter i ønsket stilling ved hjælp af pudens rotation - denne drejepude til bil, stol eller kørestol er skånsom og aflastende for både ryg, lænd og knæ.

  • Høj komfort med kølende gel
  • Perfekt til arbejdsbrug
  • Til stol, bil eller kørestol

Indeholder: Drejepude af memoryskum induceret med aktivt bambuskul samt gel. Aftageligt betræk af 100% polyester, der kan vaskes ved 30 grader. Base af plastic med non-slip overflade, der får puden til at blive på plads. Ca. 39 x 5 cm. Maks. vægt 120 kg. 

Her kan du se hele sortimentet af siddepuder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Drejepude af memoryskum og gel
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne