• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601438

Sokker til knyster og hallux valgus - 1 par

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Priser fra 229,00 kr.

Sokker til knyster og hallux valgus med split-toe design og 4 kompresserende zoner. Ved at separere storetåen fra de andre tæer samt beskytte knysten med en pudelignende effekt, opnås lindring i forhold til ømhed og smerter forbundet med knyster og hallux valgus.

Sokkernes målrettede kompression fire steder letter murren, ømhed og smerter i og omkring dine knyster og forebygger skæv storetå. Her får du et par sokker, der kombinerer tå adskillelse og knystbeskytter i ét og samme produkt. Sokkerne kan bruges dagligt eller så ofte som muligt for optimal effekt.

 Mindsker ømhed og smerter 

 Skiller tæerne

 Beskytter knysterne

UNDGÅ LIGTORNE OG VABLER

Sokker med split-toe design er ikke bare behagelige at have på, de holder også storetåen mere lige og det mindsker smerter i hallux valgus. Det adskilte design forhindrer desuden dannelsen af ligtorne og vabler mellem storetå og næste tå. De fleksible sokker forhindrer effektivt, at storetå gnider sig op ad anden tå og de skaber samtidig plads til, at du kan indsætte en tåspreder efter behov.

GOD TIL OVERLAGTE TÆER

Har du problemer med overlagte tæer på første og anden tå, kan du med disse strømper mindske friktion, sår og hudløshed, som ellers kan opstå, når tæerne gnider mod hinanden ved hallux valgus. Sokkernes individuelle venstre/højre design sikrer at sokken sidder perfekt.

EFFEKTIV KOMPRESSION

Den effektive kompression i sokkerne giver en god og behagelig støtte uden at stramme om foden. De forskellige kompressionszoner optimerer blodcirkulationen, hvilket skaber hurtigere restitution ved skader, overbelastning og ved inflammation 

  • Smart split-toe design
  • Sømløs opbygning
  • Ekstra foring ved knysten

Indeholder: 1 par sokker til knyster og hallux valgus. 18% LYCRA® spandex, 82% nylon. Kan skånevaskes og lufttørres. Undgå skyllemiddel og blegemiddel.

Her kan du se hele sortimentet af aflastningsprodukter til knyster og hallux valgus.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sokker til knyster og hallux valgus - 1 par
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne