• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601471

Rygpude af gel med bikubestruktur

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
90 % of 100
179,00 kr.

Rygpude af trykaflastende gel med bikubestruktur der tilpasser sig kroppens former, uanset om du placerer den i lænden eller længere oppe ad ryggen.

Denne rygpude på 38 x 24 cm er velegnet til alle, der sidder meget ned i løbet af en dag og kan med fordel bruges på både en kontorstol eller i et bilsæde. Rygpuden giver et lille, men effektivt løft af rygsøjlen, så du får en let justering af din kropsholdning.

Pudens skånsomme bikubestruktur giver en behagelig og trykaflastende fornemmelse, der holder, selv ved mange timers brug. Materialet er fast, men fleksibelt, og hjælper til at opretholde en behagelig og rank siddestilling, der skåner din lænd og rygsøjle.

 Giver overkroppen et lille løft

Optimal afslapning og hvile af ryggen

 Lindrer rygsmerter

Effektiv trykaflastning

Bikubestrukturen giver en let affjedrende fornemmelse. Det betyder, at ryggen ikke udsættes for samme tryk som fra en almindelig rygpude. 

Elastisk og fleksibel

Rygpudens elastiske struktur giver en høj tilpasningsevne, der tilsammen med de smarte stropper med kliklås gør det muligt at benytte den på mange forskellige stolerygge fx på en kontorstol, køkkenstol, lænestol, kørestol eller i et bilsæde.

Høj åndbarhed

Gel pudens bikubestruktur er bygget op omkring et net af huller, som lader luften passere frit. De gennemgående luftkanaler giver optimal åndbarhed, så du ikke får det for varmt, når du bruger puden. 

  • Højelastisk gel materiale sikrer optimal komfort
  • Holder formen bedre end en almindelig rygpude

Indeholder: Rygpude af TPR gel inkl. lysegråt betræk med lynlås og justerbare stropper med kliklås. Betrækket er vaskbart. Mål ca: 38 x 23,5 x 5 cm. 

Tag også et kig på hele udvalget af rygpuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rygpude af gel med bikubestruktur
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne