• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601338

Gigthandsker 2 stk. med patenteret tråd - lang

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Priser fra 249,00 kr.

Gigthandsker med patenteret celliant™ tråd fra Reflexwear® der er videnskabeligt bevist til at kunne øge hændernes sundhed på følgende punkter:

Fungerer temperaturregulerende

Øger blodcirkulationen

Reducerer smerter og neuropati

Det unikke garn som anvendes til gigthandskerne er lavet af mineraler, der ikke kan vaskes ud. Celliant™ tråden er udviklet på baggrund af mange års erfaring kombineret med den nyeste teknologi og gør den til én af de mest videnskabeligt testede tråde på markedet.

Resultatet er et par super lækre gigt handsker med en ekstrem flad syning og et utrolig blødt skaft, der ikke strammer. Dette gør samtidig gigthandskerne velegnede til folk med nervesmerter, diabetes og særlig sensitivitet. Desuden øges ilt niveauet i hud og muskelvæv. Handskerne øger også sårheling. 

De aktive mineraler i Celliant™ tråden formales til partikler, som er mindre end en enkelt mikron og altså dermed 100 gange tyndere end et menneskehår.

Mineralerne genbruger og omdanner kroppens egen strålevarme til infrarød energi. Celliant™ trådens egenskaber giver en oplevelse af handsker med varme og har en positiv virkning på gigt i fingrene, herunder leddegigt og slidgigt i fingrene. Giver også en mere rolig søvn.

Materiale: 97% Celliant™, 3% spandex. Vaskes på vrangen ved 30 grader. Celliant™ er udviklet af førende eksperter indenfor medicin, fysik og biologi hvilket giver helt optimal komfort.

Sådan finder du den rigtige størrelse:

maale haanden

 

Se alle vores håndledsstøtter

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Gigthandsker 2 stk. med patenteret tråd - lang
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne