• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601230

Knæpude af memoryskum - kileformet model

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
179,00 kr.

Knæpude der placeres mellem benene, når du sover på siden. Den ergonomiske knæpude er kileformet og kan bruges mellem lår eller ben helt efter behov. Med en benpude kan du mindske lændesmerter, rygsmerter, hoftesmerter og knæsmerter, og undgå den belastning, det kan være for kroppen, når du ligger på siden. 

En knæpude sørger for at rygsøjle og bækken holdes i en neutral position og derved udsættes for mindre pres. Det gør puder som denne velegnet til dig, der har ondt i lænden, ondt i hoften, ondt i ryggen, ondt i knæet, har gennemgået en hofteoperation eller en knæoperation, eller er gravid og har svært ved at sove ordentligt, da maven tynger. 

Mindsker rygsmerter

Giver en rolig nattesøvn

Færre smerter når du vågner 

Undgå skævvridning af bækkenet

Sover du på siden, trykker knæene på hinanden, medmindre du lægger det ene ben ind over det andet, men det giver en skævvridning af bækkenet. Med den ergonomiske knæpude holdes rygsøjlen i en naturlig position, så du lettere finder en god hvileposition, der belaster kroppen mindre.

Udover at bruge en benpude mellem lårene, kan du også supplere med en ekstra pude mellem skinneben eller lægge, så du har brug for yderligere støtte for at opnå optimal komfort. 

Indeholder: Kileformet knæpude af fast memoryskum med aftageligt betræk der kan vaskes ved 40 grader. Det er ikke muligt at købe ekstra betræk til knæpuden. Mål ca. 25 x 24 x 15 cm.

Her kan du se udvalget af forskellige knæpuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Knæpude af memoryskum - kileformet model
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne