• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601156

Pigpude der kan bruges under nakken, lænden eller knæhaserne 1 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Priser fra 149,00 kr.

Pigpude med ABS pigge der f.eks. kan placeres under nakken, hvor den reducerer spændinger, stive led, ømhed og smerter. Pigpuden består af en ganske alm. skumpude med aftageligt bomuldsbetræk, hvor der sidder et hav af små trykpunkter af ABS. Trykpunkterne stimulerer blodcirkulationen og lymfesystemet, løsner op for muskelspændinger og ledsmerter og kan i løbet af blot 5-15 minutters strategisk tryk på kroppen, løsne op for stive og fastlåste muskler.

Pigpuden kan bruges under nakken, lænden, knæhaserne eller anklerne og løsner op for muskelinfiltrationer og overbelastede led. Pigpuden kan også bruges på siden af ansigtet og halsen, hvor den masserer akupressur punkter og ansigtsmuskulatur, øger blodcirkulation og iltning, så huden får et friskere og sundere udseende. Pigpuden bruges ofte sammen med den tilsvarende pigmåtte eller sømmåtte.

Anvendelse: Bruges direkte på bar hud for optimal effekt. Bevæg dig gerne ganske let, tryk eller rul og skift mellem de udsatte områder og vend tilbage til udgangspunktet. Mærk hvordan belastningen og presset fra måtten mindskes, i takt med at muskler og led varmes op og blodcirkulationen øges. Det er helt normalt at huden bliver rød lige efter brug. Anbefales ikke til gravide eller folk med særlig følsom hud - er du i tvivl så snak med egen læge først.

Af polyurethan skum, 100% bomuld og ABS plast. Mål ca: 73 x 15 x10 cm. Aftageligt betræk med lynlås. Betrækket bør håndvaskes.

Se hele vores udvalg af pigpuder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pigpude der kan bruges under nakken, lænden eller knæhaserne 1 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne