• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601289

Siddepude af gel med bikubestruktur

På lager - levering 1-2 hverdage

Siddepude af stødabsorberende gel med bikubestruktur der fordeler din kropsvægt på en måde, som reducerer trykket på dit haleben. Siddepuden hjælper dig til at opretholde en behagelig og afslappende siddestilling, der skåner lænd og rygsøjle og lindrer eventuelle rygsmerter. Her får du en trykaflastende og affjedrende siddepude, der er særdeles velegnet som aflastning til dig, som sidder meget ned i løbet af en dag.

Siddepudens elastiske bikubestruktur af silikone giver en enorm fleksibilitet, der sikrer at puden kan benyttes på både en kontorstol, køkkenstol, lænestol, kørestol og endda som siddepude til bilen. Gelen virker afkølende og den bikubeformede struktur giver optimal åndbarhed og luftcirkulation. Bikubepuden kaldes også for en "honningpude". Se også vores fleksible lændepude med bikubestruktur

Siddepude af silikone inkl. aftageligt, vaskbart betræk af polyester med skridsikre dutter på den ene side. Mål ca: 39 x 37 x 3 cm. Max vægt ca. 100 kg. ved en større vægtpåvirkning mindskes gelens effekt og der er risiko for at man sidder gelen flad.

179,00 kr.
Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne. Mandag til fredag 09:00 - 15:00