• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601391

Håndledsstøtte til karpaltunnelsyndrom

På lager - levering 1-2 hverdage
249,00 kr.

Håndledsstøtte eller håndledsortose, som den også kaldes, til smerter i metakarpal området i forbindelse med brud, skader eller overbelastning. Håndledsstøtten har en aftagelig skinne, som kan bruges ved overbelastet håndled, hvor det er vigtigt med afstivning, hvor håndfladen immobiliseres, så du undgår vrid og yderligere overbelastning. Senere i forløbet, når dit behov ændrer sig, kan du bruge håndledsstøtten uden skinne.

Denne håndledsstøtte fungerer som en helt almindelig aftagbar håndledsortose til karpal tunnel syndrom, men er også velegnet ved gigtsmerter og senebetændelse, hvor den kan bruges uden afstiver og varmer sener, led og muskler op ved at øge blodcirkulationen. Håndledsstøtten har elastikbånd i enderne, der fungerer som ekstra forstærkning og sikrer dig en effektiv støtte med en lang levetid. Justerbar velcro på forsiden gør det nemt for alle at bruge håndledsstøtten og tage den af og på.

Pakke med 1 stk. håndledsstøtte i one-size med justerbar velcro velegnet ved smerter i håndled samt ved brud, skader, overbelastning, senebetændelse og gigt.

Se hele vores sortiment af håndledsstøtter.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne