• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609278

Knystbeskytter af gel med tåspreder og tåring - 2 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
99,00 kr.

Knystbeskytter af gel med tåspreder og stabilitetsring til knyster og hallux valgus. Denne knystbeskytter af superblød gel mindsker først og fremmest stød og jag fra fodtøj med sin bløde,  stødabsorberende pude, der dækker selve knysten.

Den smarte tåspreder separerer storetåen fra næste tå og forebygger hallux valgus og skæv storetå. Med den lille tåring placeret omkring 2. tå er du sikret ekstra stabilitet og perfekt pasform, selv når du er aktiv. 

 Lindrer ømme knyster

 Beskytter mod tryk fra fodtøj

 Forebygger hallux valgus

BESKYTTER MOD TRYK OG FRIKTION

Denne knystbeskytter er lavet af ekstremt stødabsorberende gel, der føles silkeblød og behagelig mod huden, giver effektiv trykaflastning og mindsker stød, jag og friktion fra fodtøj. Dermed modvirkes rødmen, irritation og murren i og omkring storetåens grundled. Den smarte stabilitetsring holder knystbeskytteren godt på plads mellem tæerne, også når du er aktiv.

TÅSPREDER TIL OVERLAGTE TÆER

Med en tåspreder mellem tæerne holder du storetåen mere lige og du undgår, at tæerne lægger sig over eller under hinanden. Det forebygger ligtorne og vabler mellem tæerne og mindsker friktion, sår og hudløshed, som kan opstå, når de gnider mod hinanden 

Her får du en knystbeskytter, der kombinerer beskyttelse, adskillelse og stabilisering i ét og samme produkt og modvirker ømhed og ondt i storetå.

  • Silkeblødt materiale
  • God stødabsorbering
  • Ekstra stabilitet med tåring
  • Til daglig brug i fodtøj

Indeholder: Knystbeskytter af TPE-gel. Pakke med to stk. i onesize der kan bruges universelt på begge fødder.

Vedligeholdelse: Bruges altid på rene, tørre fødder. Skylles op i hånden med mild sæbe og lunkent vand. Bør lufttørre. Opbevares køligt og gerne i en frysepose i køleskab, så elasticiteten bevares. Husk at drysse med talkum før hvert brug. Må ikke udsættes for direkte solpåvirkning.

Her kan du se hele sortimentet af aflastningsprodukter til knyster og hallux valgus

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Knystbeskytter af gel med tåspreder og tåring - 2 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne