• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609180

Hælstrømpe af gel 2 stk. - til hælspore og hård hud

På lager - levering 1-2 hverdage
  • Køb 2 pakker for 75,00 kr. pr. pakke og spar 24%
  • Køb 3 pakker for 60,00 kr. pr. pakke og spar 39%
Bedømmelse:
92 % of 100
99,00 kr.

Hælstrømpe af silkeblød gel der lindrer hælsmerter ved inflammation, hælspore og dybe hælrevner. Gel materialet i disse hælstrømper er ekstremt trykaflastende og planerer stød og jag ud i gelen og væk fra det ømme smertepunkt i hælen.

Hælstrømperne er velegnet til dig, der går og står meget i løbet af en dag eller løber og motionerer og gerne vil mindske de tusindvis af stød, som hælen udsættes for dagligt. Det er en ekstra tyk luksus model med lufthuller

Ekstremt trykaflastende

Blødgør hård hud og hælrevner

Høj stødabsorbering

Gel materialet, som hælstrømperne er lavet af, svarer til 8-10 lag beskyttende hud, der er super fleksibelt og straks tilpasser sig din fod og dens bevægelser. Gelen føles silkeblød og behagelig mod huden, giver optimal bevægelsesfrihed og har ingen hårde kanter, der generer.

Hælstrømperne er også velegnet og effektiv ved Plantar Fasciitis eller svangsenebetændelse, hvor smerterne typisk trækker om i hælen.

Den lækre, bløde gel genskaber effektivt hudens naturlige fugtbalance og hælstrømpen opløser derfor effektivt hælrevner og tør, hård hud under hælen. 

Indeholder: 2 stk. hælstrømper i onesize der kan bruges på begge fødder efter behov. Af ekstra tyk TPE gel med lufthuller der øger åndbarheden. Onesize størrelse 37 - 45.

Vedligeholdelse: Skylles med lunkent vand og lufttørres. Hælstrømperne opbevares på køl, når de ikke er i brug. Vi anbefaler at drysse med talkum jævnligt, så tørheden bevares bedst muligt.

Her finder du hele sortimentet af hælindlæg til hælspore

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Hælstrømpe af gel 2 stk. - til hælspore og hård hud
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne