• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601459

Håndledsstøtte med kompression - 1 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
95 % of 100
129,00 kr.

Håndledsstøtte der fastgøres til tommelfingeren og dermed fikserer og styrker håndleddet samt reducerer stress på ledbånd. Håndledsstøtten er specielt velegnet ved tenosynovitis, bedre kendt som seneskedebetændelse, men kan også bruges i forbindelse med andre skader i håndleddet, hvor den reducerer stress og overbelastning.

Håndledsstøtten yder et effektivt og stabiliserende tryk på led og sener i og omkring selve håndleddet og optimerer din fysiske stresstolerance. Det lindrer ømhed og smerter forårsaget af skader eller udløst af fysisk aktivitet. 

 Lindrer smerter ved seneskedehindebetændelse

 Beskytter og støtter håndleddet

 Mindsker overbelastede muskler

FULD BEVÆGELSESFRIHED

Håndledsstøtten fungerer som en let håndledsbandage, der ved hjælp af justerbar velcro nemt kan tages af og på. Håndledsstøtten er fastgjort omkring tommelfingeren, hvilket giver ekstra stabilitet og sikrer at den bliver på plads. Når dette håndledsbind vikles omkring håndleddet, kan det strammes efter behov og føles hurtigt som en naturlig del af dit håndled uden at begrænse din bevægelsesfrihed.

  • Nemt at stramme og fastgøre
  • Bliver på plads
  • Med velcro

Indeholder: 1 stk. håndledsstøtte fra Orthoteh i one-size der passer fra 14-21 cm omkring håndleddet og kan bruges på enten højre eller venstre håndled. Af let og åndbart elastisk stof. Kan vaskes ved 30 grader. Husk at lukke velcro inden vask.

Se hele vores udvalg af forskellige former for håndledsstøtte 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Håndledsstøtte med kompression - 1 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne