• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601025

Forfodsindlæg af gel der mindsker stød - 2 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
99,00 kr.

Forfodspuder af silikone der smyger sig silkeblødt og behageligt omkring forfoden, hvor den giver effektiv beskyttelse til ømme trædepuder, nedsunken forfod og nerveknuder.

Materialet er stærkt stødabsorberende med affjedrende effekt, der planerer stød væk fra ømme områder. Forfodsbindet er særligt velegnet ved fodrodsproblemer og Mortons Neurom, hvor mange oplever det som at træde direkte på knoglerne.

Mindsker stød og jag

Lindrer ømhed og smerter

Silkeblød og behagelig mod huden

Forfodsbindet har åndehuller og et tykt, netlignende kubemønster under foden der svarer til 7-8 lag ekstra beskyttende hud. Forfodsbindet bør bruges i strømper og sko, hvor det lindrer ved gang, løb, vandring samt forskellige sportsaktiviteter.

Indeholder: 2 stk. én til hver fod. Onesize. 100% silikone gel. Anbefalet brug op til ca. 4 timer ad gangen, herefter bør huden få lov at ånde frit, inden de benyttes igen. Opbevares på køl, når de ikke er i brug, så materialets spændstighed bevares og levetiden forlænges. Kan skylles med mild, ikke skummende sæbe og lunkent vand - skal lufttørre. Husk at drysse med talkum før brug for optimal komfort.

Se hele vores sortiment hvis du lider af nedsunken forfod.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Forfodsindlæg af gel der mindsker stød - 2 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne