• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609654

Ergonomisk knæpude med to funktioner - kan slås ud

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
249,00 kr.

Knæpude til at lægge mellem benene så knæene ikke trykker mod hinanden. Sov godt med den ergonomiske dobbeltpude til knæene, der kan bruges på flere måder som støttepude til sengen og er velegnet hvis du har ondt i ryggen, ondt i lænden, ondt i knæet eller ondt i hoften.

Har du svært ved at finde hvile om natten og vågner du op med smerter i lænd og hofte, så er denne benpude en god løsning. Knæpuden holder din rygsøjle i en naturlig position, der mindsker skævvridning af bækkenet og reducerer de smerter, der ellers kan opstå, når kroppen hviler skævt. 

Aflaster knæ, hofter, ryg og lænd

Mindsker smerter og stive led

Giver en bedre nattesøvn

Sover du på siden, kan puden foldes sammen og lægges mellem lår og knæ, så benene holdes parallelt og rygsøjle og bækken udsættes for mindre pres. Bliver puden for høj mellem dine ben, kan du evt. folde den ud.

Sover du på ryggen, kan benpuden åbnes og bruges som støtte til ankler og underben, der så får et lille, behageligt løft. Dette øger blodcirkulationen og fungerer som en effektiv støtte til hævede ben og fødder.

Den dobbelte knæpude er også velegnet til gravide, der er belastet af en tung mave eller til dig der har gennemgået en knæ- eller hofteoperation.

Brug også benpuden som knæstøtte på gulvet ved f.eks. gymnastik, yoga, leg, rengøring m.m.

Indeholder: Knæpude af fast memoryskum med aftageligt, fløjlsblødt polyester betræk der kan vaskes ved 40 grader. Det er ikke muligt at købe ekstra betræk til knæpuden. Ca. mål foldet: 25 x 20 x 16 cm. Ca. mål åben: 50 x 20 x 8 cm.

Her kan du vores forskellige knæpuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ergonomisk knæpude med to funktioner - kan slås ud
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne