• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609654

Ergonomisk knæpude med to funktioner - kan slås ud

Produktet er ikke på lager
249,00 kr.

Knæpude til at lægge mellem benene. Sov godt med den ergonomiske dobbeltpude til under knæene, der kan bruges på flere måder og er velegnet hvis du har ondt i ryg og lænd eller bare har svært ved at finde en god hvileposition. En knæpude til at sove med aflaster ryggen og forhindrer samtidig dine knæ i at trykke på hinanden.

Sover du på siden, kan puden foldes sammen og lægges mellem lår og knæ, så benene holdes parallelt og rygsøjle og bækken udsættes for mindre pres. Bliver puden for høj mellem dine ben, kan du evt. folde den ud.

Sover du på ryggen, kan knæpuden åbnes og bruges som støtte til ankler og underben, der så får et lille, behageligt løft. Dette øger blodcirkulationen og er en effektiv pude til hævede ben og fødder - også velegnet til gravide eller til dig der har gennemgået en hofte- eller knæoperation.

Fyld: memoryskum med aftageligt, fløjlsblødt polyester betræk der kan vaskes ved 40 grader. Det er ikke muligt at købe ekstra betræk til knæpuden. Mål foldet: 26 x 19 x 20 cm. Mål åben: 54 x 9 x 19 cm.

BONUS INFO: brug også benpuden som alm. knæstøtte på gulvet ved f.eks. gymnastik, yoga, leg, rengøring m.m.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne