• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601420

Pedaltræner til arme og ben med justerbar højde

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
399,00 kr.

Pedaltræner 2 i 1 der kan træne både arme og ben, mens du sidder ned. En pedaltræner er specielt udviklet til dig, der ikke har lyst til at gå i fitness center, gerne vil træne i trygge rammer hjemme i stuen, har en stillesiddende livsstil eller er begrænset i din fysiske formåen og skal genoptræne efter ulykker eller sygdom, der har sat sig på balancen og motorikken.

Styrker hele kredsløbet

Træner arme og ben

Velegnet ved rygsmerter

En pedaltræner, eller sofacykel som den også kaldes, kan benyttes, mens du ser tv, film og serier, hvilket kan være afgørende for overhovedet at komme igang med træningen, hvis du hører til dem, der hurtigt keder sig på en motionscykel og har svært ved at holde koncentrationen i længere tid ad gangen.

Hvis det er lang tid siden at du har trænet, så anbefaler vi at starte med at træne arme eller ben skiftevis og ikke samtidig.
 
Sofacyklen som er ergonomisk udformet, har en digital aktivitetstæller der måler omdrejninger, afstand, tid og kalorier. Den har desuden justerbar højde og modstand samt massageknopper på håndtagene.
 
En pedaltræner styrker kroppens kardiovaskulære system, øger blodcirkulationen, toner musklerne og styrker leddene. Til dig der ønsker at holde kroppen i form på en nem og enkel måde hjemme hos dig selv.  
 
Indeholder: Pedaltræner med fast greb og skridsikker fod. Maks vægt 120 kg. Af stål ABS, PP og PVC. Med LCD display inkl. batterier. Måler 41 x 75-100 cm. Dansk vejledning medfølger. Nem at montere (inkl. monteringsværktøj).
 

Her finder du hele sortimentet af forskellige pedaltrænere.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pedaltræner til arme og ben med justerbar højde
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne