• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601200

Nakke varmer med bambus, turmalin og magnetterapi

På lager - levering 1-2 hverdage
149,00 kr.

Nakkevarmer med velcrolukning der kan justeres efter behov. Nakkevarmeren er sammensat af flere skønne elementer, der gør den selvopvarmende og tilsammen leverer en dyb og gennemtrængende varme med positiv effekt på muskel og ledsmerter. Dette gør nakkevarmeren velegnet til nakkestivhed, muskelinfiltrationer og ved piskesmæld.

- Magnetterapien består i dette tilfælde af 5 store magneter á 800 gauss, der styrker kroppens egne magnetiske felter, som i sygdomsramte områder eller ved dårlig blodcirkulation kan være svækkede. Dette resulterer i en markant forbedret blodgennemstrømning.

- Turmalin er et mineral der her bruges i knust form, hvor det reflekterer kroppens egne infrarøde bølger tilbage i kroppen og skaber negative ioner, så blodcirkulationen øges og affaldsstoffer frigives. Turmalin bruges også som smykkesten til at frigive spændinger, afbalancere kroppens energi og booste immunsystemet.

- Det høje indhold af bambus viskose giver en blød komfort med svedabsorberende og lugtregulerende effekt. Bambus har selvopvarmende egenskaber, der aktiverer din kropsvarme. Varmen øger blodcirkulationen, som leverer proteiner, ilt og næringsstoffer til det ramte område. Hvis du har en hævelse, kan bambus trækul svinge i temperatur og i stedet give en kølende effekt.

Forventet effekt efter ca. 5-20 minutter

Indeholder: Nakkevarmer af 45 % bambus viskose, 25 % bomuld, 13 % spandex, 17% elasthan. Bør håndvaskes og lufttørre. Maks. omkreds hals og nakke ca. 44 cm.

OBS: Bruger du pacemaker eller insulinpumpe fraråder vi brugen af magnetterapi. Se vores sortiment af nakkevarmere.Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne