• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601302

Knæbind af merinould og kameluld

På lager - levering 1-2 hverdage
149,00 kr.

Knæbind af merinould og kameluld der reducerer, forebygger og lindrer murren, ømhed og ubehag i og omkring knæet. Knæbindet fungerer som knævarmer, med en skøn blanding af merinould og kameluld der beskytter mod fugt og kulde, tillader huden at ånde frit og opretholder kroppens optimale temperatur, ligesom den forebygger stive led, ømhed, smerter og murren. 

Det bløde, lune knæbind øger blodcirkulationen, som leverer proteiner, ilt og næringsstoffer til det område, du ønsker at behandle - i dette tilfælde i og omkring knæet - og har en helende effekt på stivhed, ømhed og smerter. Knæbindet har justerbar velcrolukning, der er nem at fastgøre på den udvendige velour, så du opnår god komfort og sikrer at knæstøtten bliver på plads, selv når du er aktiv. 

Merinould føles blødt og behageligt mod huden, har antibakterielle egenskaber og er blandt andet modstandsdygtigt over for snavs og støvmider. Kombinationen med kameluld sikrer nogle helt specieller fibre, der er dobbelt så lette, mere slidstærke, samt besidder en endnu højere sved- og fugtabsorbering end almindelig fåreuld.

Dette knæbind er velegnet som knæstøtte når du går, løber eller dyrker sport samt ved overbelastning, skader og gigt. 

Indeholder: 1 justerbart knæbind af indvendigt: 10% kameluld/90% merinould - yderst: velour af 100% polyester. Passer en max omkreds op til 55 cm. Kan håndvaskes eller vaskes på uldprogram. Dette produkt er Woolmark og Øko-tex certificeret.
 
Se de forskellige knæbind vi har i vores sortiment

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Knæbind af merinould og kameluld
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne