• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601312

Håndledsstøtte af merino og kameluld til ømme led

På lager - levering 1-2 hverdage
149,00 kr.

Håndledsstøtte af merinould og kameluld der reducerer, forebygger og lindrer ømhed og smerter i og omkring håndleddet. Merinould beskytter mod fugt og kulde, opretholder kroppens optimale varmetemperatur og tillader huden at ånde frit. Du får her en justerbar håndledsstøtte der øger blodcirkulationen, giver behagelig varme og afspænder håndleddet på en let og behagelig måde.

Håndledsstøtten har velcro, som sikrer, at støtten bliver siddende hvor den skal uden at stramme, også under aktivitet. Denne håndledsstøtte er velegnet ved tastearbejde, samlebåndsarbejde, tunge løft, tennis, golf og yogaøvelser samt ved overbelastning, skader og gigt.

Merinould føles både blød og behagelig mod huden, har antibakterielle egenskaber og er modstandsdygtig over for snavs og støvmider. Kombinationen med den særligt lækre kameluld sikrer nogle helt specielle fibre, som er dobbelt så lette, mere slidstærke samt besidder en endnu højere sved- og fugtabsorbering end almindelig fåreuld.

Indeholder: 1 støttebind til håndled af 90% merinould og 10% kameluld inderst samt 100% velour af polyester yderst. ONE-SIZE. Håndvask eller uldprogram på 30 grader. Dette produkt er Woolmark og Øko-tex certificeret.

Se andre håndledsstøtter af merinould

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Håndledsstøtte af merino og kameluld til ømme led
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne