• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Bambus strømper

Det er ikke for sjov skyld, at bambus er blevet et af de allermest populære materialer, når det gælder tøjproduktion. Bambusfibrene besidder nogle helt fantastiske egenskaber, som det er svært at komme uden om. Kvaliteten i sig selv er silkeblød og noget af det mest behagelige at bære tæt mod huden. De lugt-, sved- og klimaregulerende fordele gør bambusfibrene særligt velegnet til undertøj og strømper.

5 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Bambus er bare bedst!

Det er noget af et statement, vi ved det godt. Men når bambus først er forarbejdet og omdannet til tekstiler, såkaldt bambus viskose, så er der næsten ingen grænser for, hvad bambus kan og ikke mindst, hvad bambus kan gøre for dine fødder. Strømper hører til den type tøj, der har en "høj lugtfaktor" og netop derfor, er det særlig vigtigt at vælge et materiale, hvis egenskaber passer til formålet - og med bambus er listen af positive egenskaber rigtig lang. 

Bambus til fødderne

Bambus viskose er et let, blødt, elastisk, åndbart, svedabsorberende, temperaturregulerende og hurtigtørrende materiale og derfor det helt rette at dække huden til med. Vælger du strømper af bambus, får du derfor en høj fugtabsorption og det giver rigtig god mening, da vores fødder afgiver en hel del fugt og varme i løbet af dagen. Har du tendens til fodsved, behøver du derfor ikke bekymre dig lige så meget om, at dine fødder lugter, når du smider skoene. Sved lugter nemlig først, når den bliver indelukket og ikke kan trænge ud, men da bambus fibrene er åndbare, antibakterielle og hurtigtørrende, udvikles lugte ikke i samme omfang, som ved mange andre tekstiler. Hos Hafaro har vi både ankellange bambus sokker til sommerbrug, klassiske bambus strømper til brug året rundt og lange bambus knæstrømper, der luner godt om vinteren.