• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Strømper & undertøj

Hos Hafaro finder du undertøj og strømper i lækre materialer som bambus, bomuld, uld og microfiber. Vores sortiment har fokus på ultimativ velvære, da vi mener, at det inderste lag tøj altid bør være så blødt og komfortabelt som muligt. Derfor vil du i denne kategori finde undertøj, strømper og sokker med ekstra behagelige egenskaber såsom diabetessokker uden elastikkant der strammer, seamless undertøj af silkeblød microfiber, eller lækker, temperaturregulerende bambus undertøj der giver fuld bevægelsesfrihed og åndbarhed til din krop.

Hvorfor skal man bruge diabetes strømper?

Diabetesstrømper er designet til at give ekstra komfort og beskyttelse til særligt sensitive fødder og er derfor velegnet til personer med diabetes, der ofte oplever forskellige fodrelaterede problematikker. Her er nogle af de vigtigste årsager til, hvorfor man skal bruge diabetesstrømper:

1.      Forebygger skader: Strømper til diabetikere er designet til at reducere risikoen for sår, blærer og andre fodskader, der kan opstå som følge af diabetes. Strømperne er ofte lavet af bløde materialer, kan være ekstra polstrede og så er der ofte tale om strømper uden søm eller med flad søm, der ikke skaber tryk eller friktion på fødderne.

2.      Forbedrer blodcirkulationen: Personer med diabetes kan opleve nedsat blodcirkulation i fødderne, hvilket kan øge risikoen for sår og infektioner. Diabetesstrømper er designet uden stram elastik, og du undgår dermed at de lukker af for blodcirkulationen.

3.      Er tilpasset hævede fødder: Personer med diabetes kan opleve hævede ben og fødder, hvilket kan føles smertefuldt og ubehageligt. Diabetesstrømper har typisk et løst design, der giver plads til at fødder og ben kan svulme let op.

4.      Forbedret komfort: Diabetesstrømper er lavet af bløde og åndbare materialer, der giver ekstra komfort til sarte fødder. De har ingen generende syninger der kan skabe tryk og friktion og så er de uden den klassiske elastikkant, der efterlader mærker på benet.

5.      Forebygger infektioner: Personer med diabetes har en øget risiko for infektioner, herunder fodsår og fodsvamp. Diabetesstrømper er designet til at reducere risikoen for infektioner ved at holde fødderne tørre og åndbare, så der ikke skabes et fugtigt miljø for bakterier og svampe at trives i.

Alt i alt spiller diabetesstrømper en vigtig rolle i forhold til fodpleje for diabetikere, da de kan hjælpe med at forhindre eller reducere mange af de fodrelaterede problematikker, der kan opstå som følge af diabetes.

Hvorfor skal man bruge bambus strømper?

Bambus strømper er lavet af de ekstremt bløde bambusfibre, der efterhånden er et lige så populært materiale som de traditionelle materialer bomuld eller uld. Der er mange grunde til, hvorfor man bør overveje at bruge bambus strømper:

1.      Blødhed og komfort: Bambus strømper er kendt for at være utrolig behagelige at have på. De føles både glatte og silkebløde mod huden.

2.      Åndbarhed og temperaturregulering: Bambus strømper er åndbare og holder fødderne tørre. De temperaturregulerende egenskaber holder fødderne varme om vinteren og køler let om sommeren.

3.      Antibakterielle egenskaber: Bambus strømper har naturlige, antibakterielle egenskaber, der hjælper med at reducere sur lugt, fodsved og bakterievækst på fødderne.

4.      Miljøvenlighed: Bambus er en bæredygtig ressource, der er ekstremt hurtigtvoksende og kræver mindre vand og pesticider end bomuld. Bambus fibrene er desuden biologisk nedbrydelige, hvilket gør bambus strømper mere miljøvenlige end traditionelle strømper.

5.      Allergivenlighed: På grund af de antibakterieller egenskaber og det utrolig bløde materiale opleves Bambus strømper som allergivenlige og er den helt rette løsning for for folk med sart eller følsom hud.