• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601310

Rygvarmer af merinould til lænde- og rygsmerter

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
199,00 kr.

Rygvarmer af merinould der reducerer, forebygger og lindrer lændesmerter. Den kombinerede lændestøtte og rygstøtte af merinould beskytter mod fugt og kulde, opretholder kroppens optimale temperatur og giver huden lov at ånde frit. Du får her en effektiv og ikke mindst naturlig rygvarmer og lændevarmer af uld, der samtidig giver en let støtte.

Vores lændestøtte af merinould er blød og lun med en helende effekt på stivhed, ømhed og smerter. Lændestøtten hjælper til at øge blodcirkulationen, som leverer proteiner, ilt og næringsstoffer til området ved lænd og nedre ryg. Lændevarmeren har justerbart elastikbælte der kan fastgøres på den udvendige velour, så lændevarmeren bliver på plads, selv når du er aktiv. 

Merinould føles dejlig blødt og behageligt mod huden, har antibakterielle egenskaber og er blandt andet modstandsdygtigt over for snavs og støvmider. Denne lændestøtte anbefales til dig, der har brug for lidt ekstra støtte, varme og massage i lænd og ryg og lændestøtten er særligt velegnet, hvis du arbejder længe udendørs eller kører langt i bil eller lastbil.

Indeholder: justerbar rygvarmer af indvendigt: 100% merinould - Udvendigt: velour af 100% polyester. L: uldstykke ca. 68 cm. L: inkl. elastik ca. 116/131 cm. H: bagstykke ca. 24 cm. Dette produkt er Woolmark og Øko-tex certificeret. Se hele vores sortiment af uldprodukter.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rygvarmer af merinould til lænde- og rygsmerter
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne