• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601444

Kompressionssok skinne til brækket storetå 1 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
Priser fra 249,00 kr.

Kompressionssok med skinne der skaber et dynamisk springbræt under storetå leddet. Tilsammen med den effektive kompression i sokken, betyder det, at stød og jag fra gang og løb ledes ud i hele mellemfodens længde fremfor direkte ud i tåleddet og det mindsker ømhed og smerter.

Denne kompressionssok med skinne fikserer tåen og fungerer som effektiv støtte og aflastning, når du skal igang med aktiviteterne igen efter at have siddet stille med fx en brækket storetå. Brug den dagligt til både korte og lange gåture, så undgår du at overbelaste din storetå. Kompressionssokken er desuden velegnet ved slidgigt i storetå, hvor der er smerter og ømhed ved gang.

 Støtter storetå effektivt 

 Forhindrer overbelastning

 Fremmer hurtig heling

HALLUX RIGIDUS / STIV STORETÅ

Har du overbelastet storetåens bøjesene, kan du udvikle en stiv storetå - også kendt som hallux rigidus. Det kommer til udtryk som smerter og ondt i storetå, ligesom bevægeligheden ved almindelig gang vil føles indskrænket. Med denne kompressionssok med skinne får du samme effekt som en sko med stiv skosål eller en optapening af tåen ville give. Sokken er dog langt mere behagelig og fleksibel i brug.

UNDGÅ LIGTORN OG VABLER

Sokker med split-toe design der skiller storetå fra de andre tæer, er ikke bare behagelige at have på, de forhindrer også dannelsen af ligtorne og vabler mellem storetå og næste tå samt friktion, sår og hudløshed, som ellers kan opstå, når tæerne gnider mod hinanden.

EFFEKTIV KOMPRESSION

Den lette kompression i sokken giver en god og behagelig støtte uden at stramme om foden. Små, bløde gel dutter på indersiden af sokkens kant sørger for at holde den godt på plads.

  • Smart split-toe design
  • Let kompression
  • Effektiv skinne

Indeholder: 1 stk. kompressionssok til brækket tå og hallux Rigidus. Kan skånevaskes og lufttørres.

Her kan du se hele sortimentet af aflastningsprodukter til fødderne.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Kompressionssok skinne til brækket storetå 1 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne