• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Bad og brus

Det er skønt at give sig ekstra tid til et lækkert, plejende bad en gang i mellem. Hvorfor ikke holde din egen hjemmespa med en lækker og velduftende badesalt og peeling af kroppen med en badebørste eller en naturlig hamphandske? Her kan du finde produkter, der efterlader din hud ren, sund og som født på ny.

28 varer

Faldende orden
pr. side

Kom hele vejen rundt med en badebørste

En peeeling af kroppen er skøn, men det kan være noget af en gymnastisk øvelse at nå bagsiden af kroppen. Vores badebørster med ekstra langt greb kan hjælpe dig til at nå ryggen, bagdelen og baglårene. Den har tilmed flere forskellige hoveder, der hver især kan fuldende spa-oplevelsen hjemme hos dig selv. Prøv fx den eksfolierende peelingsvamp til at fjerne døde hudceller og sætte gang i blodcirkulationen.

Badesvampe med flere funktioner

Badesvampe findes i flere forskellige materialer og til forskellige behov. Den klassiske badesvamp i nylon får sæben til at skumme godt op og eksfolierer huden blidt. Nylonsvampen har desuden den fordel, at den tørrer hurtigt, så dannelsen af bakterier minimeres. Vil du give din krop en peeling, kan du prøve vores Loofah skrubbesvamp, der både kan bruges som badesvamp i badet eller til tørbørstning før badet. 

Få fornyet glød med en hamphandske

Hamp er et naturligt materiale, hvis fibre er utrolig stærke og effektive til at skrubbe huden med. En hamphandske kan bruges, på både tør og våd hud, til at fjerne døde hudceller, stimulere blodcirkulationen og give huden en smuk glød. Er der dampbad i din svømmehal, er det en fantastisk måde at give huden nyt liv, hvis du gentagne gange veksler mellem den varme damp og det kolde vand. Er dampbad ikke en mulighed, du har lige om hjørnet, så kan du i stedet skrubbe huden med en hamphandske, en hampsvamp eller en hampstrop, der også kommer effektivt om på ryggen, hvor det ellers kan være svært at nå. Bare husk at når du skrubber under bruseren, må vandet ikke være for koldt, da det lukker porerne til. Vores lækre skrubbe produkter af hamp er Fairtrade mærket og håndstrikket i Bangladesh af en lokal fairtrade organisation, der tilbyder alle kvinder job til en rimelig løn.

Naturlige badesalte og sæber

En lækker badesalt i karbadet eller i fodbadet er en ekstra luksus til en afslappende badestund. Sæbeværkstedet står bag de økologiske og veganske badesalte med æteriske olier. Vælg mellem en skøn duft af lavendel/vildrose eller lavendel/kamille. Den fugtgivende og milde lavendelsæbe fra Sæbeværkstedet kan bruges i brusebadet til en velduftende og beroligende spaoplevelse.