• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Bad og brus

Det er skønt at give sig ekstra tid til et lækkert, plejende bad en gang i mellem. Hvorfor ikke holde din egen hjemmespa med en lækker og velduftende badesalt og peeling af kroppen med en badebørste eller en naturlig hamphandske? Her kan du finde produkter, der efterlader din hud ren, sund og som født på ny.

4 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Fodskrubber renser og masserer fødderne

Skal brusebadet være en oplevelse fra top til tå, så bør du overveje at investere i en fodskrubber med blide børster, massageknopper og pimpsten. Fodskrubberen kan fås som måtte med 2 slags bløde gummibørster og en eksfolierende pimpsten i midten, der fjerner hård hud og hælrevner. Eller hvad med vores udvidede fodskrubber, der både har blide børster i bunden, i siderne og foroven, så den nærmest fungerer som en mini vaskehal for fødderne. Og ikke nok med det, fodskrubberen har også små huller på toppen til flydende sæbe, så du virkelig kan få vasket sved og sokkefnuller af fusserne. 

Fjern døde hudceller med en hamp rygskrubber

Hamp er et naturligt materiale, hvis fibre er utrolig stærke og effektive til at skrubbe huden med. En rygskrubber af hamp kan bruges, på både tør og våd hud, til at fjerne døde hudceller, stimulere blodcirkulationen og give huden en smuk glød. Er der dampbad i din svømmehal, er det en fantastisk måde at give huden nyt liv, hvis du gentagne gange veksler mellem den varme damp og det kolde vand. Er dampbad ikke en mulighed, du har lige om hjørnet, så kan du i stedet skrubbe huden med en rygskrubber af hamp der, som navnet antyder, kommer effektivt om på ryggen, hvor det ellers kan være svært at nå, men naturligvis også kan bruges på arme og ben. Husk blot at når du skrubber under bruseren, må vandet ikke være for koldt, da det lukker porerne til. Vores lækre rygskrubber af hamp er håndstrikket i Bangladesh af en lokal fairtrade organisation, der tilbyder kvinder job til en rimelig løn.

Naturlig badesalt er sundt for huden

En lækker badesalt i karbadet eller i fodbadet er en ekstra luksus til en afslappende badestund. Sæbeværkstedet står bag den veganske badesalt med økologisk kamille og æteriske olier fra lavendel. Her er tale om en vaskeægte luksus badesalt håndhøstet i Bretagne. Er du til den helt rene vare, er det vores Epsom salt, du skal vælge til dit fodbad. Faktisk er det lidt snyd, at kalde det salt, for Epsom salt består nemlig af ren magnesium sulfat, som er et naturligt mineral, der ligner salt og deraf har fået betegnelsen "salt". Epsom salt har mange gode egenskaber og anbefales i stor stil til nedgroet negl, hvor det har en positiv effekt. Nogle bruger det som kosttilskud og andre som magnesium kur anbefalet af egen læge, ja, selv dine planter kan have gavn af et drys Epsom salt, der fungerer fantastisk som gødning.