• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Sokker & strømper

Hos os finder du et stort udvalg af strømper og sokker til mænd og kvinder - billige strømper af høj kvalitet til alle formål. Vi har knæstrømper, ankelstrømper, sokletter og tå sokker og støttestrømper kan vi også klare. Vi har åndbare bambus sokker til dig, der sveder om fødderne, lune uldstrømper til dig som har kolde fødder, strømper uden søm og elastikkant særligt velegnet til diabetikere, løbesokker til den aktive eller arbejdssokker til den flittige. Fælles for dem alle er lækre materialer af høj kvalitet til en fornuftig pris.

27 varer

Faldende orden
pr. side

Strømper uden søm og elastikkant

Strømper der strammer og giver mærker efter elastikken er ikke rare at have på. Gå efter vores luksus diabetes sokker eller de behagelige sundhedssokker, der begge er uden generende søm og elastikkant, hvis du er træt af strømper der strammer. Sokkerne er særligt velegnet til diabetikere med følsøm hud, folk med dårligt blodomløb eller gravide med ødemer i ben og ankler. Sundhedssokkerne afsluttes af en enkelt tråd i toppen, hvorimod diabetiker sokkerne har et løst, fleksibelt topstykke som alternativ til den klassiske elastikkant.

Mindre fodsved med åndbare bambus strømper

Bambus som materialevalg i forskellige tekstiler vinder mere og mere indpas på grund af sine mange positive egenskaber. Et højt indhold af bambusfibre gør nemlig ikke bare strømperne ekstra bløde, men også mere åndbare og er både lugt-, sved- og klimaregulerende. Bambus sokker er derfor særligt velegnede til sport og til folk der lider af fodsved og sure tæer. Vores bambus strømper er ligesom diabetiker sokkerne uden generende søm og elastikkanter og fås også som lange knæstrømper.

Ingen sikkerhedssko uden ordentlige arbejdssokker

Hører du til dem, hvis job gør det påkrævet at bære sikkerhedssko, ved du også, at det ikke altid er komforten, der er i højsædet men måske snarere sikkerheden. En indlægssål af gel giver en god stødabsorbering og skåner ud over fødderne også knæ, lænd og ryg, hvis det daglige arbejde foregår på beton- og stengulve eller på asfalt ude i det fri. En professionel arbejdssok er et vigtigt supplement og besidder en lang række fordele: ekstra forstærkning i hæl og tå, slidstærk og holdbar materialesammensætning, flade søm der mindsker tryk ved tæerne samt et højt indhold af bomuld, der giver en god klimaregulering. Vores arbejdssokker fås både med almindelig længde og ankellængde. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores udvalg af sokker og strømper, og hvad der er det rigtige strømpevalg for dig? Ring på 91 25 21 61 eller skriv en udførlig mail og send den til kundeservice@hafaro.dk, så er vi klar til at hjælpe dig på rette vej.