• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601291

Balancepude inkl. pumpe - styrker ryggen

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
90 % of 100
199,00 kr.

Balancepude med effektive massageknopper der styrker rygmuskulaturen og øger din kropbevidsthed ved at holde kroppen i bevægelse, når du sidder på puden.

En balancepude med luft kan bruges som siddepude på en kontorstol eller en almindelig køkkenstol, hvor den skaber øget fokus på din kropsholdning og hjælper dig til at fastholde en mere korrekt, ergonomisk siddestilling.

 Styrker din muskler og led

Øger blodcirkulationen

Styrker din koncentrationsevne

Balancepuden hjælper dig med at spænde op i din core og styrker hele din kropsmuskulatur, så du undgår at falde sammen i ryggen. Som navnet antyder udfordrer puden din balance, fordi fylden af luft sikrer, at din krop hele tiden er i bevægelse og dermed lærer du at spænde op i din rygsøjle, når du sidder på puden.

Når du modtager balancepuden, er der allerede luft i, men du kan fylde mere i med den medfølgende pumpe helt efter behov og reguler sværhedsgrad ved hjælp af luften.

Denne balancepude har bløde massagepigge på den ene side og er glat på den anden side. Diameter ca. 34 cm. Højde ca. 5,3 cm. Maks. vægt 150 kg. Pumpe medfølger.

Klik for at se vores andre siddepuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Balancepude inkl. pumpe - styrker ryggen
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne