• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Diffuser

Vil du have mest muligt ud af dine æteriske olier, kan du fylde en diffuser med vand og tilsætte nogle få dråber af din yndlingsduft, for at sprede lige præcis den stemning og følelse af velvære der passer bedst til dig og dit humør. Er du til en mere simpel metode, kan du dryppe lidt olie på vores små aromaklodser af træ, og placere dem rundt omkring i hjemmet som små, næsten usynlige duftspredere

1 vare

pr. side
Faldende orden
pr. side

Skab stemning med en diffuser

Kender du det, når dufte minder dig om noget? Så ved du sikkert allerede, hvilken påvirkning særlige dufte kan have på vores sind. Hører du til dem, der kan dufte, når der er forår i luften? Om sommeren kan det være duften af nyslået græs, frisk havluft eller hybenroserne ved stranden, der minder dig om din barndoms ferier. Ved juletid er det typisk duften af appelsin, gran og kanel, der skaber en julet stemning og minder os om, at en helt særlig højtid står for døren. Kan du lide at omgive dig med særlige dufte, som gør dig i godt humør og skaber en positiv stemning, kan du selv sprede dem i hjemmet ved hjælp af en diffuser og æteriske duftolier.

En luftfugter giver et godt indeklima

Har du et dårligt indeklima, så kan du ved hjælp af en diffuser eller en luftfugter hurtigt forbedre det. En luftfugter omdanner vand til damp, som den skyder op i luften, hvor den øger rummets luftfugtighed. En luftfugter er derfor særdeles velegnet i indelukkede rum med tør luft. Vores luftfugter er helt lydløs under brug og kan med fordel bruges om natten, hvor indeklimaet hurtigt kan blive lidt beklumret af vores udåndinger, når vi sover. Luftfugteren virker i 8-9 timer på en opfyldning og stopper automatisk, når den løber tør for vand. En diffuser kan også bruges til at rense luften og fjerne ubehagelige lugte ved hjælp af damp. Tilsætter du desuden et par dråber æteriske olier til vandet i diffuseren, kan du på et splitsekund fylde rummet med skønne dufte, atmosfære og stemning. Vælg de dufte der virker positivt på dig.

Frisk hjemmet op med aromaklodser

Synes du at røgelsespinde og duftfriskere er lidt for parfumeret eller dominerende i lugten, så kan du med fordel bruge vores små, diskrete aromaklodser. De små, ubehandlede træklodser kan placeres overalt i hjemmet og stå frit fremme og pynte eller skjult bag en fotoramme eller vase, hvis du hellere foretrækker det. Aromaklodserne dryppes med lidt æteriske olier, der trænger ned i træet og langsomt afgiver duft til rummet, du placerer dem i. Skab for eksempel en afslappende stemning med lavendelduft i soveværelset, skærp fokus og koncentration med eucalyptus og pebermynte på kontoret eller spred en frisk og inciterende duft af citrusfrugter på badeværelset.