• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Detox

Vil du gerne understøtte kroppens naturlige evne til at udskille affaldsstoffer, findes der forskellige muligheder med udrensende effekt. En god idé er altid at kigge på sin livsstil først, skru ned for det usunde og op for mere sund kost og motion. Har du brug for et supplement, tilbyder vi fx en pigmåtte, detox fodplaster og zoneterapitøfler, der alle virker på naturlig vis.

7 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Vil du gerne forbedre dit fordøjelsessystem og rense din krop for affaldsstoffer, er den bedste kur at leve sundt og så vidt muligt undgå sundhedsskadelige giftstoffer i miljøet. Faste-, saftkure og diverse detoxdiæter kan ikke anbefales, da de kan give fejlernæring, tab af muskelmasse, træthed og svimmelhed. Men der findes alternativer, som understøtter kroppens naturlige udrensning og kan bruges som et supplement til sund kost og motion.

Få en krop i balance med zoneterapi tøfler

Under fødderne sidder nervezoner og reflekspunkter, som via meridianbanerne repræsenterer kroppens vitale organer. Ved stimulering af disse punkter, kan man genoprette kroppens naturlige balance. Zoneterapi tøfler er ikke helt almindelige, men udmærker sig ved, at der på sålen sidder 41 fleksible knopper, der stimulerer de akupressurpunkter, vi har siddende under fodsålen.

Brug af zoneterapi tøfler øger blodcirkulationen markant og styrker balanceevnen og mobiliteten. Behandlingen mindsker stress og spændinger, styrker immunforsvaret og forbedrer søvnkvaliteten. Tøflerne har justerbar velcrolukning, så uanset om du har smalle eller brede fødder, passer de også til dig.

Detox din krop naturligt mens du sover

Detox fodplaster fra Bodytox placeres under fødderne, mens du sover og fungerer ud fra zoneterapeutiske metoder ved hjælp af ingredienser som træeddike og turmalin. Detox plastrene hjælper kroppen til at slappe bedre af og giver fornyet energi. Hos Hafaro kan du både købe detox patches med udrensende effekt eller med beroligende lavendel. De findes både i pakninger med 1 behandling eller større pakninger med 7 behandlinger.