• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Æteriske olier

Der findes mere end 400 forskellige æteriske olier, som bruges i parfume, kosmetik og i alternativ behandling. Dufte påvirker os hver eneste dag. En duft er en sensorisk oplevelse, som har en indvirkning på vores sindstilstand. Dufte vækker minder, løfter vores humør eller beroliger vores sind. Netop derfor er aromaterapi er længe anvendt terapiform til at harmonisere, balancere og fremme følelsen af velvære for krop og psyke.

 

19 varer

Faldende orden
pr. side

Aromaterapi er brugen af æteriske olier og essenser udvundet af planter, blomster, frugt, frø, blade, rødder eller bark. Teorien bag aromaterapi er, at hver eneste æteriske olie har sine egne unikke egenskaber i forhold til sundhed og velvære. Fx har tea tree olie antiseptiske egenskaber ligesom lavendel virker beroligende på sindet. Hos Hafaro finder du et stort udvalg af diffusere og æteriske olier, som du kan anvende i hjemmet. 

Æteriske olier til sundhed og velvære

Essentielle planteolier har forskellig virkning lige fra afslappende og harmoniserende til styrkende, opkvikkende og skærpende for koncentrationen. Du kan også få aromaterapiolier, som kan indtages sammen med mad, fx mod oppustethed, fordøjelsesbesvær eller mod snue og øm hals.
Du kan bruge æteriske olier på forskellige måder:

- Fortynd din æteriske olie med en basisolie og massér den ind i kroppen

- Tilsæt et par dråber olie i et varmt karbad

- Duft forsigtigt til olierne direkte af flasken eller dryp dem på en aromaklods

- Brug en aroma diffuser, der spreder de essentielle olier i luften. Mærk hvordan duftens egenskaber påvirker krop og sind, alt efter den olie, du har valgt

Skab atmosfære og stemning med en diffuser

En oliediffuser er en skøn måde at skabe en behagelig duft og en aromaterapeutisk oplevelse i hjemmet. Praktisk talt fungerer en diffuser som en luftfugter med en skøn duft. Bland vand og æteriske olier og tænd for diffuseren. Diffuserens damp renser luften effektivt og tilfører duft og atmosfære, der påvirker din krop og psyke positivt. Hos Hafaro forhandler vi forskellige diffusere til aromaterapi: med USB-kabel eller strømadapter samt med eller uden LED belysning. Du kan bruge diffusere i alle rum, som en beroligende søvnhjælp ved sengetid eller som et opkvikkende element i badet.