• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601428

Varmepude til ondt i nakken - elektrisk

På lager - levering 1-2 hverdage
349,00 kr.

Elektrisk varmepude til nakke og skuldre. Med blot 10-15 minutters opladning kan du nu nyde en dejlig, intensiv varme rundt om nakken og skuldrene.

Med sin ergonomiske udformning fungerer varmepuden som den skønneste nakkevarmer. Den hviler godt omkring halsen og føles blød og behagelig mod huden.

Den elektriske varmepude fungerer som en varmedunk der allerede er fyldt med destilleret vand, som ikke skal skiftes. Vægten fra vandet fungerer på samme måde som en tyngdedyne, der virker både afslappende og afstressende på kroppen.

Løsner op for muskelspændinger

Lindrer nakkesmerter og stiv nakke

Øger blodcirkulationen

KAN BRUGES TRÅDLØST

Når varmepuden er ladt op, kan den benyttes uden brug af stik. Har du ondt i nakken, kan du derfor sagtens lade varmen brede sig i nakke og skuldre, mens du foretager dig andre ting imens.

BESKYTTET MOD OVEROPHEDNING

Varmepuden har indbygget sikkerheds termostat der forhindrer overophedning. Termostaten er forsynet med autosluk, der aktiveres, når varmepuden er opladt. Du kan derfor trygt bruge din nye varmepude som elektrisk nakkevarmer, uden at bekymre dig for, om den bliver for varm.

MILJØVENLIGT DESIGN

Varmepudens overflade er lavet af et miks af bløde tekstiler og indeholder blandt andet fibrene fra 16 PET-flasker, der er kendt som en af de største bidragydere indenfor genanvendelse af plast. 

  • Holder varmen i op til 3 timer
  • Tredobbelt overophedningsbeskyttelse
  • Hurtig og nem opladning

Indeholder: Vandtæt, elektrisk varmepude til nakken af bomuld og polyester inkl. oplader. Ca. 36 x 5 x 29 cm. Vægt 2 kg. 400 watt. 220-240 volt.

Her kan du se hele sortimentet af varmepuder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Varmepude til ondt i nakken - elektrisk
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne