• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601099

Træningsbold med træningselastikker

På lager - levering 1-2 hverdage
379,00 kr.

Træningsbold der styrker muskelkorsettet og viser særlig opmærksomhed til de små muskler omkring leddene især ved mave og ryg. Når du bruger en stor træningsbold som denne på Ø65 cm får du mulighed for at styrke hele kroppens muskulatur sikkert, effektivt og dynamisk og det er medvirkende til at mindske f.eks. rygsmerter samt leddesmerter. Jo stærkere du er i de små muskler omkring leddene, jo mindre belaster du dem, når du bevæger dig.

Det kræver ingen muskelaktivitet at sidde på en stol, men sidder du på bolden, er det træning i sig selv, da du styrker balanceevnen samt rygmuskulaturen. Du får simpelthen en ergonomisk stol og kan bruge den med eller uden den medfølgende stabilitetsring, som gør øvelsen lettere. De medfølgende modstandsbånd med håndtag sikrer dig en effektiv kredsløbstræning, hvis du bruger dem til både arme og ben.

Her får du en solid og slidstærk træningsbold der er velegnet til yoga, pilates, fitness og fysioterapi. I forhold til særlige øvelser passer denne bold perfekt til folk med en højde op til ca. 185 cm. Du kan dog sagtens træne på bolden, selvom du er højere, det betyder blot, at nogle af øvelserne bliver nemmere at udføre.

Indeholder: komplet træningsbold-sæt med både bold, stabilitetsring, modstandsbånd, pumpe og øvelser.

Se vores andre produkter indenfor hjemmetræning.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne