• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601460

Tommelfingerstøtte med metalskinne - 1 stk.

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Priser fra 149,00 kr.

Tommelfingerstøtte med metalskinne der er anatomisk udformet, så den støtter din tommelfinger bedst muligt. Tommelfingerstøtten er perfekt til dig, der døjer med slidgigt i tommelfinger, smerter i tommelfinger, har overbelastet tommelfinger, let skævvridning af tommelfingerleddet eller har brug for postoperativ støtte efter fx en operation eller et indgreb i tommelfingeren. 

Denne tommelfingerstøtte fikserer tommelfingerens position og stabiliserer samtidig håndleddet. Det gør den velegnet ved Tenosynovitis, bedre kendt som seneskedehindebetændelse, der er en inflammation og irritationstilstand i seneskederne - i dette tilfælde i og omkring håndleddet.   

Lindrer smerter ved slidgigt

Støtter tommelfingerens rodled

Forhindrer overbelastning

ANATOMISK METALSKINNE

Tommelfingerstøtten har en forudindstillet metalskinne, der effektivt stabiliserer tommelfingeren og forhindrer overbelastning. Hvis det føles nødvedigt, kan metalskinnen formes yderligere efter den individuelle tommelfinger - dette bør dog gøres af en speciallæge.

  • Med anatomisk metalskinne
  • Stabiliserer også håndleddet
  • Skøn komfort med bomuldsfoer

Sådan finder du størrelsen: Mål omkredsen rundt om dit håndled. Ligger du lige på vippen til næste størrelse, kan du med fordel vælge størrelsen større.

maaleskema

Indeholder: 1 stk. tommelfingerstøtte med aftagelig skinne fra Orthoteh der kan bruges på enten højre eller venstre hånd. Af åndbart materiale med bomuldsfoer. Kan vaskes ved 30 grader. Husk at lukke velcro inden vask.

Se hele vores udvalg af forskellige former for håndledsstøtte 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Tommelfingerstøtte med metalskinne - 1 stk.
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne