• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Undertøj til mænd

Komfort er nøgleordet, når det gælder lækkert undertøj. Gode materialer og hudvenlige egenskaber er noget vi alle sætter pris på, når det gælder det tøj, vi bærer aller tættest på kroppen både dag og nat. Prøv vores boxershorts af dejlig blød microfiber mix, med elastiske zoner for perfect fit, eller hvad med et par superlækre boxershorts af bambusfibre der sikrer optimal åndbarhed og en ultrablød kvalitet

2 varer

Faldende orden
pr. side

Derfor er bambus undertøj godt

Bambus planten vokser flere centimeter om dagen, kræver ikke meget vand under dyrkning og er derfor særdeles miljøvenlig. Men bambus er jo en træsort, tænker du nu, og træ er hårdt, så hvordan hænger det sammen med undertøj? Jo ser du, når bambus forarbejdes og omdannes til tekstiler, bliver det til et blødt og luftigt materiale, og så får det betegnelsen bambus viskose. Hvor polyester er det tekstil, der indkapsler lugte allermest, er det lige omvendt med bambus viskose og almindelig viskose. Når sved lægger sig på hud eller tekstiler, går en bakteriel proces igang, men fordi bambus viskose er antibakteriel og særdeles åndbar, er det super velegnet til produktion af tøj, der normalt kan have en høj lugtfaktor som fx undertøj og strømper.

Slidstærkt undertøj af microfiber

Undertøj af microfiber er efterhånden ret udbredt og ganske populært. Det skyldes især den slidstyrke og robusthed, der kendetegner materialet. Microfiber er nemlig ekstremt stærkt og derfor det oplagte valg til tøj, der bruges meget i hverdagen og skal kunne klare at blive maskinvasket igen og igen. Både formstabilitet og elasticitet er høj, når det gælder microfiber og det betyder, at undertøj af microfiber altid bibeholder formen og aldrig krymper i vask. Vores boxershorts af mikrofiber til mænd er derfo et rigtig godt valg til dig, der ønsker en fleksibel, elastisk kvalitet, som tilpasser sig de fleste kropsformer uden at stramme.