• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Undertøj til kvinder

Forkæl din hud med noget rigtig lækkert, for eksempel bambusundertøj. Trusser og undertrøjer af bambusfibre giver dig en silkeblød kvalitet, der er svær at overgå og materialets fleksibilitet tilpasser sig kroppens facon og giver dig fuld bevægelsesfrihed. Vi har også undertøj af microfiber, hvor søm og syninger generer mindst muligt, mens elasticiteten holder godt på formerne og fremhæver den kvindelige figur

8 varer

Faldende orden
pr. side

Shapewear mave

Er du træt af maven der buler ud eller trussekanten, der er alt for synlig under kjolen, så kan shapewear være løsningen for dig. Shapewear shorts giver den helt rette shapeeffekt til den del af kroppen, som har det med at bule mere ud, jo ældre vi bliver. Slapt maveskind og små kærlighedshåndtag, eller dansehåndtag som de også kaldes, kan man mindske rent optisk med et par højtaljede shapewear shorts, der både føles bekvemmelige men også holder lidt på formerne. Shape bukser definerer numse og talje, fremhæver din figur og er særligt velegnet under nederdel eller kjole.

Bambus undertøj føles silkeblødt

Bambus undertøj er den rene selvforkælelse og det er svært ikke at blive fan, når først man har haft det tæt på kroppen. Det skyldes i høj grad det silkebløde tekstil, der er resultatet, når bambusplanten forarbejdes og omdannes til bambus viscose. Men blødhed er én ting, noget andet er den fleksibilitet, tekstilet også rummer og som sikrer, at man aldrig føler at noget strammer, når man bruger bambus undertøj. Og så er der alle de andre egenskaber som bambus materialet besidder og som gør det særligt velegnet til produktion af tøj med "lugtfaktor", sådan som både undertøj og strømper er. For bambus er både åndbart, temperaturregulerende og antibakterielt og du giver dermed din krop de allerbedste betingelser, når du vælger at bruge bambus tæt på huden i form af fx bambus trusser, en bambus undertrøje eller en bambus top.