• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Uldsokker

Fryser du altid om fødderne, så kan du med fordel bruge uldsokker. De holder nemlig ikke bare fødderne lune i al slags vejr, uld er også åndbart, antibakterielt, klimaregulerende og modstandsdygtigt overfor snavs og støvmider. Har du kolde fødder om natten, så er uldsokker skønne at sove med, uden at du får det for varmt. Vi har både uldsokker med og uden skridsikre dutter på sålen.

5 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Uldsokker holder fødderne varme og tørre

Hvad enten du er til fintstrikkede uldsokker med merino uld eller de klassiske ragsokker med eller uden skridsikre dutter, ændrer det ikke på det faktum, at uld bare er et fantastisk materiale, når det handler om at holde huden varm og tør. Uldsokker kan ganske enkelt noget mere og andet end almindelige bomuldsstrømper.

Uld som materiale er nemlig både slidstærkt, allergivenligt, temperaturregulerende og svedabsorberende og holder altid fødderne tørre. Derfor kan du roligt bruge uldsokker hele året rundt, sommer og vinter. De fine uldstrømper med merino uld har ekstra polstring ved tå, hæl og svang, der gør dem mere trykaflastende end almindelige uldsokker og det er velegnet til dig, der står og går meget i løbet af dagen. Vores norske uldsokker, eller ragsokker som mange kalder dem, fås med eller uden skridsikre dutter under sålerne. Dutterne er velegnet, hvis du gerne vil bruge ragsokkerne som hyggesokker derhjemme, hvor klinkegulve og trægulve kan være glatte. 

Hjemmefutter af uld - at alternativ til sutsko

Hører du til dem, der synes at hjemmesko og sutsko er alt for klodsede, men alligevel render rundt og småfryser lidt om tæerne, så er vores hjemmefutter i 3 forskellige længder sagen. Hjemmefutter af uld er nemlig et rigtig godt alternativ til en klassisk hjemmesko, da de har et tykt og varmt inderfoer og en fantastisk polstring, der gør dem til en mellemting mellem lune hyggesokker og varme sutsko. Hjemmefutter er en slags kamikker, der slutter tæt til omkring fødder og ben, kan fås helt op til knæene, men giver samme bevægelsesfrihed som et par sokker, fremfor et par slippers med sål, som du skal spænde i fodmuskulaturen for at holde fast på fødderne, hver gang du tager et skridt.