• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Tåsokker

Er du på udkig efter strømper, der giver tæerne fuld bevægelsesfrihed, så er tåsokker det helt rette valg. Tåsokker holder tæerne tørre og varme, mindsker friktion og vabler og gør det let at sprede tæerne frit. Tåsokker er særligt velegnede til yoga, pilates, gymnastik og afspænding, men kan også sagtens bruges til hverdag i en helt almindelig sko. Døjer du med knyster og hallux valgus, har vi også tåsokker med separat storetå, som giver større fleksibilitet i dagligdagen eller hvad med et par yogastrømper med tåskiller, der holder sener, led og muskler mobile

3 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Tåsokker giver sunde fødder

Vil du gøre noget godt for dine fødder, så brug tå sokker! Når man tænker over det, virker det egentlig lidt underligt, at strømper og sokker typisk er sådan nogle man trækker over hele foden, som en hætte, uden at tilgodese at storetå og lilletå hverken er lige lange eller lige tykke. Men vil du give dine fødder de bedste betingelser i hverdagen, bør du overveje at bruge tå sokker, hvor der er et hylster der passer til hver tå. Så undgår du nemlig friktion mellem tæerne og kan dermed forebygge rødmen, hudirritation, vabel og ligtorn.

Tåsokker med hylster til hver tå giver tæerne fuld bevægelsesfrihed og holder dem tørre. De er velegnet til yoga, pilates og andre bevægelsesformer, hvor du har brug for at grounde kroppen og mærke dine fødder solidt plantet i underlaget. Det svarer lidt til at du skifter et par luffer ud med fingervanter, og vupti, pludselig kan tæer og fødder "gribe fat" og hjælpe dig til en bedre balance under øvelserne.

Tåsokker til knyster

Hører du til det store antal, af især kvinder, der døjer med knyster og hallux valgus, hvor storetåen drejer indad og presser de andre tæer, så læs endelig med her. Vores tå sokker til knyster eller knyst sokker, som de også kaldes, er nemlig udarbejdet med separat storetå. Det giver de bedste betingelser for at lindre, forebygge og behandle knyster, særligt hvis du har skæv storetå.

Tåsokker med adskilt storetå giver en bedre bevægelsesfrihed til alle tæerne generelt og gode muligheder for at mindske presset fra storetåen til de andre tæer, ved at bruge aflastningsprodukter som tåspreder, knystbeskytter, kystelastik og knystskinne uden på strømpen, så du nemmere og mere kontinuerligt kan forebygge og behandle knyster og hallux valgus i hverdagen.