• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Knæstrømper

Kan du lide dine strømper lange, ja faktisk så lange, at de går helt til knæet, så kan vi tilbyde de lækreste knæstrømper af silkeblød bambus, der virker både antibakterielle og klimaregulerende. En anden skøn model er vores knæstrømper med et højt indhold af bomuld og en løsere elastik i toppen, der ikke strammer omkring benet. Eller hvad med at kombinere dine strømpebukser med et par kabelstrikkede knæstrømper og skabe sig et smart hverdagslook

5 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Brug knæstrømper hvis du er kuldskær

Er du typen, der altid går rundt og småfryser, så kan vi varmt anbefale dig at prøve vores dejlige knæstrømper af bambus eller bomuld. Med strømper der går til knæene, undgår du at kulde og træk kryber op under buksebenene og forhindrer dig i at holde varmen.

Er du på udkig efter knæstrømper, der både er varme og pepper dit look op på samme tid, er vores knæstrømper af kabelstrik en rigtig god løsning. De kan nemlig bruges ud over et par strømpebukser, så du også kan holde varmen i nederdel og kjole, når det er koldt udenfor. Det ribstrikkede opsmøg på knæstrømperne kan eventuelt rulles ned over et langt støvleskaft, så du skaber dit helt eget smarte men lune efterårslook.

Silkebløde knæstrømper af bambus

Vores knæstrømper af bambus er så bløde, at har du først haft fødderne i dem, har du ikke lyst til at gå med andet. Når bambus fibre omdannes til tekstiler, får du nemlig et blødt og let materiale, der føles utrolig lækkert mod huden og ikke generer nogen steder. Bambus er desuden åndbart og svedabsorberende og det gør det særligt velegnet til sokker, hvor fodsved og dermed lugt er naturligt forekommende. Med vores knæstrømper af bambus holder du ikke bare varmen omkring både ben og dødder, du mindsker også fodsved og holder fødderne tørre.

Knæstrømper uden elastik der strammer

Lider du af nerveknuder eller diabetes, eller hører du til de mange, der ikke kan fordrage, når strømperne strammer og efterlader mærker i huden? Så er vores knæstrømper uden elastikkant bare sagen. Knæstrømperne går også under betegnelsen sundhedssokker, fordi de tilgodeser problematikken med følsom hud, der ikke tåler elastik som strammer. Knæstrømperne er af det, man kalder trykfri kvalitet, hvor man har kombineret et højt indhold af bomuld med lidt spandex, så man får en rynkefri model, der sidder rigtig godt til omkring foden. Syningerne er håndspundne, så man forhindrer indsnævringer, der generer i huden og strømperne er dermed velegnet til folk, der af sunhedsmæssige årsager ikke tåler strømper, der strammer, men altså også kan bruges af dig, der bare værdsætter en blød strømpe, der ikke efterlader mærker i huden.